PRP24 Akkumulátor webáruház
Szaküzletek: Budapest, Miskolc
Árak megjelenítése:
Szaktanácsadás: 06-30-442-7288

Cégbemutató-részletes

A Pet-Roll Parts Kft. 2007 őszén jött létre azzal az elhatározással, hogy rövid időn belül a magyarországi gépjárműakkumulátor- és autóalkatrész kereskedelem meghatározó szereplője legyen. Dinamikusan hozzá is láttunk ennek megvalósításához: első, egyben legfontosabb beszállító partnerünknek a világmárkákat (Varta, Bosch, Energizer, Optima stb.) összefogó Johnson Controls céget nyertük meg, aminél jobb referencia nehezen képzelhető el.

Ésszerű gazdálkodással, külső segítség nélkül értük el az évi 75 ezer darab akkumulátor értékesítését, egymilliárd forintnyi értékben. Piaci részesedésünk Magyarországon 10 % - így piacvezetők vagyunk a független gépjárműakkumulátor-kereskedők között. Azt is elmondhatjuk magunkról, hogy hazánkban a világ egyik legnagyobb akkumulátor márkájának, a Vartának a legnagyobb forgalmazója lettünk.

600 négyzetméteres raktárunkban 400 szabványos raklap fér el és egyszerre 20 ezer darab akkumulátort tartunk készleten, a legszélesebb választékban.

Annak érdekében, hogy vevőinket széleskörűen ki tudjuk szolgálni, létrehoztuk kiegészítő üzletágunkat, amely többek között kis akkumulátorokkal, elemekkel, lámpákkal, ablaktörlőkkel foglalkozik.

 

Cégünk az elmúlt években gyors ütemben fejlődött, mialatt nagykereskedő és kiskeres­kedő partnereink száma folyamatosan növekedett. Üzletfeleink számára megbízható szolgáltatást garantálunk, széles termékválasztékkal, mely összeállítása során a kiváló minőség biztosítása az elsődleges szempont.

Kínálatunkat partnereink egyedi igényeihez szabva állítjuk össze, hogy támogassuk fejlődésüket az egyre élesedő versenyben.

Fő tevékenységünk a gépjármű indító akkumulátorok, meghajtó akkumulátorok, zárt rendszerű zselés akkumulátorok kis- és nagykereskedelme. A több ezer darabos raktárkészletünkben minden gépjármű típus­hoz tartunk megfelelő akkumulátort. Forgalmazott akkumulátor márkáink között meghatározó a VARTA, BOSCH, PERION, de kínálunk többek között ENERGIZER, ABS és OPTIMA akkumulátorokat is. Társaságunk szintén kis- és nagykereskedelmi tevéke­nységet folytat szárazelemekkel, újratölthető elemekkel, lámpákkal, autófelszerelési cikkekkel és egyéb autós kiegészítő termékekkel.

A területen dolgozó munkatársaink rendszeresen látogatják partnereinket. Ezen látogatások alkalmával elvégzik a szükséges adminisztratív feladatokat, átadják az új termékinformációkat, valamint szükség esetén az akkumulátorok garanciális bevizsgálását is el tudják végezni.

 
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz